ePORVOO Go to contents

Kadut, pysäköinti ja liikenne

Joidenkin verkkoasiointipalveluiden käyttäminen edellyttää kirjautumista. Käytä neuvonta ja palaute -lomaketta, kun sinulla on kysyttävää tai haluat antaa palautetta. Voit antaa palautetta myös ilman kirjautumista.

Tulostettavat lomakkeet löydät Porvoo.fi-palvelusta.
 


 • Ajoneuvon siirtopyyntö
  Tee ajoneuvon siirtämispyyntö, jos ajoneuvo aiheuttaa haittaa tai se on hylätty. Yksityisalueelta siirtopyynnön voi tehdä kiinteistön omistaja, haltija tai isännöitsijä, ja siirron kustannukset jäävät siirtopyynnön tekijän vastuulle.
 • Katulupa
  Tarvitset sijoitusluvan johdoille, rakenteille ja laitteille, jotka sijoitetaan pysyvästi kaupungin hallinnoimille alueille.
  Hae kaivulupaa eli työlupaa, kun haluat kaivaa kaupungin hallinnoimilla alueilla. Kiinteille rakenteille tulee hakea ensin sijoituslupa. Katulupa haetaan Lupapiste.fi-palvelun kautta.
 • Kuormaraportti maankaatopaikalle
  Maankaatopaikka on tarkoitettu vain kaupungin ja sen yhteistyökumppaneiden käyttöön. Maa-ainesta tai savea maankaatopaikalle tuovan on täytettävä kuormakirja viikoittain.
 • Mainospaikkahakemus
  Voit hakea lyhytaikaisten tapahtumien ja tilaisuuksien mainostamiseen mainospaikkoja eri puolilla kaupunkia. Mainospaikkaa haetaan Lupapiste.fi-palvelun kautta. Tutustu kuitenkin ensin ohjeisiin
 • Yleisten alueiden vuokraus
  Voit vuokrata tori-, katu- ja puistoalueita myyntialueiksi, tapahtumien järjestämiseen sekä katutilan sulkemiseksi. Yleisen alueen vuokrausta haetaan Lupapiste.fi-palvelun kautta.
  Tutustu kuitenkin ensin ohjeisiin.
 • Venepaikkahakemus
  Venepaikan, talvisäilytyspaikan vuokraaminen tai nykyisen paikan vaihto.